Deze website en de inhoud ervan is uitsluitend ontwikkeld en beschikbaar gemaakt voor het verstrekken van educatieve informatie en mag niet worden behandeld of worden gezien als marketingmateriaal. De verklaringen op de website zijn door geen enkele regelgevende instantie geëvalueerd. De informatie over de voordelen is specifiek gekoppeld aan gepubliceerd wetenschappelijk bewijs en onderzoek. De inhoud van deze website mag niet worden gehyperlinkt, gekopieerd, gereproduceerd of anderszins worden verspreid, geheel of gedeeltelijk. Er mag geen actie worden ondernomen op basis van de inhoud.

Een lepel met saffraankruiden op een tafel

UNIEK SAFFRAANEXTRACT

Van ons unieke saffraanextract is wetenschappelijk aangetoond dat het de slaapkwaliteit verbetert, een meer verfrissende stemming bevordert bij het ontwaken en een evenwichtige slaap/waakcyclus ondersteunt door het melatonineniveau 's avonds te verhogen. Het saffraanextract in Night Mode helpt ook om slapeloosheid te verminderen, terwijl een goede nachtrust je een verfrist gevoel geeft als je wakker wordt.

Voor meer informatie over slaap en tips om jouw slaapkwaliteit te verbeteren, ga je naar www.mind-wellnesshub.com.

Schaakbord op een tafel

NEUMENTIX™

Neumentix™ bevat een unieke combinatie van natuurlijke polyfenolen, waaronder rozemarijnzuur. Neumentix™-polyfenolen zijn klinisch getest om de cognitieve en mentale prestaties te verbeteren door focus, concentratie, reactietijd en werkgeheugen te ondersteunen, zonder de slaap te verstoren.

Voor meer informatie over de gezondheid van de hersenen en tips om je geest gezond te houden, zie mind-wellnesshub.com/nl.

A phytonutrient rich capsule containing natural caffeine, packed with Vitamin C, Vitamin B3, Chromium and botanical extracts.

FIIT-NS™

Fiit-NS™ is een mix van polyfenolen die worden gewonnen uit fruit en groenten. Studies hebben aangetoond dat deze mix kan helpen de buikvetmassa en taille-omtrek te verlagen en een positieve invloed kan hebben op de kwaliteit van leven als het gaat om gezondheid (HRQOL). Ook vermoeidheid wordt verminderd.

Yoga buitenshuis

EPICOR®

In tegenstelling tot andere vitaminesupplementen of ingrediënten, is EpiCor® een volledig natuurlijk voedingssupplement, waarvan klinisch bewezen is dat het een sterk immuunsysteem ondersteunt. Als EpiCor® dagelijks wordt ingenomen, dan helpt het mensen een evenwichtige levensstijl te onderhouden door de gezondheid van het immuunsysteem en het nasale comfort te ondersteunen en daarnaast kan het ook het darmmicrobioom ondersteunen.

Voedingsmiddelen ter ondersteuning van de darmgezondheid

PREBIOTICA EN PROBIOTICA

De sleutel tot het voorkomen van veel gezondheidsproblemen is het behouden van een gezond darmstelsel. Daarom is essentieel om voedingsmiddelen en supplementen te consumeren die onze darmen actief voeden met 'vriendelijke bacteriën' en vezels. Door beide te leveren, versterken we de goede bacteriën in ons darmstelsel en helpen we onszelf te beschermen tegen spijsverteringsproblemen, stress, een slecht immuunsysteem, slaapproblemen en stemmingsstoornissen.

Gelukkig jong stel

VERISOL®P

VERISOL®P is samengesteld uit pure, natuurlijke collageenpeptiden die speciaal zijn ontwikkeld en waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze de hoogst mogelijke werkzaamheid in de menselijke huid bieden, met resultaten die al na 4 weken zichtbaar zijn. Collageenpeptiden werken door het metabolisme van onze huid van binnenuit te stimuleren.