FLaytout Menu
Brownie

Dagelijkse voeding en welzijn

Brownie

Aantal porties

8 porties

Voorbereidingstijd

10 minuten

Kooktijd

20 minuten

Totale Duur

30 minuten

Met de Proteïne Bakmix zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu trek hebt in een zoet of hartig tussendoortje, wij hebben het voor je. Probeer deze heerlijke brownie eens!*

*De voedingswaarden van de Proteïne Bakmix blijven onveranderd bij het verwarmen, maar als andere Herbalife -producten ook in de recepten worden gebruikt, kunnen sommige vitaminegehaltes in die producten dalen door het verwarmen. 

​Voedingswaarde-informatie

Voedingsstoffen per portie:

 

  • Energie: 187 kcal
  • Eiwitten: 14,4 gr
  • Koolhydraten: 15,3 gr 
  • Koolhydraten waarvan suikers: 10,8 g
  • Vet: 7,4 g  
  • Vetten waarvan verzadigde vetzuren: 3,1 g 
  • Vezels: 1,0 g 
  • Zout: 0,6 g

Ingrediënten

  • 50 g vetarme spread
  • 35 g bruine suiker
  • 96 g Proteïne Bakmix
  • 100 g ​ Herbalife24® Rebuild Strength Chocolade
  • 200 ml halfvolle melk
  • 35 g pure chocolade 85%, in stukjes gebroken
  • 16 g cacaopoeder
  • 1 ei
  • Bakpapier, Vierkante cakevorm van 20 cm

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 170°C / gasstand 3 en bekleed de cakevorm met bakpapier. 
  • Meng in een grote mengkom de vetarme spread met de bruine suiker tot een egale massa. Roer de Proteïne Bakmix en de Rebuild Strength poeders erdoor, samen met de melk.
  • Smelt de chocolade gedurende anderhalve minuut in een voor de magnetron geschikte kom of tot u de chocolade glad kunt mixen. Roer de chocolade door het beslag en klop het ei erdoor. Schenk het beslag over in de met bakpapier beklede cakevorm en bak 15-20 minuten tot de bovenkant gestold en opgeschuimd is, maar de vulling aan de onderkant nog vloeibaar is. Prik een paar keer met een mes in de bovenkant en laat afkoelen in de vorm.
  • Haal de brownie uit het bakblik, verwijder het bakpapier en snijd de brownie in acht stukken. Bewaar tot 4 dagen in de koelkast of verpak de brownies afzonderlijk en vries ze in. Ontdooi de brownies in de koelkast.